Table-magic

Boek tafelgoochelaar Titani met zijn Table-magic. Amusement met een enorme indruk!

Table-magic

Titani doet zijn trucs tevens aan tafel. Onder de neus van toeschouwers worden de ‘wonderen‘ verricht, waarna Titani de volgende tafel bezoekt. Table-Magic is uitermate geschikt voor receptie, reünie, tijdens koud buffet, diner dansant kortom waar u ook echt iets bijzonders wenst!

Titani’s Table-Magic heeft geen hinder van luide muziek en is zeker geen storende factor. Per tafel duurt de show ongeveer 12 minuten. In de praktijk is dit topamusement: om boven de vingers mee te kunnen kijken en er dan nog niets van te kunnen begrijpen!

Een vorm van amusement, die bij velen nog onbekend is maar een enorme indruk achterlaat!

Goochelaar Titani laat u versteld staan met zijn magische Table-magic trucs

Beurzen en braderieën

De Table-magic show kan bijvoorbeeld worden gegeven op beurzen en braderieën. Goochelaar Titani zorgt met zijn spectaculaire trucs voor een onvergetelijke dag.

Wilt u een goochelaar boeken? Boek goochelaar Titani!

Boek nu goochelaar Titani voor een compleet geslaagd feest!

In de schouwburg De Flint boeide de goochelaar Titani de aanwezigen met zijn onnavolgbare trucks. Uit het niets verscheen de ene duif na de andere. Tot slot liet Titani de duiven verdwijnen om plaats te maken voor een hond. Later die avond kwam Table-Magic. Had men het verre onbegrijpelijk gevonden, nu was het helemaal een mysterie.

De Telegraaf
De TelegraafAmersfoort

Na het optreden hebben we Titani direct weer voor onze St. Nicolaasdag voor de kinderen geboekt. Wij hopen dikwijls een beroep op hem te mogen doen!

Personeelsblad Avebe
Personeelsblad AvebeVeendam

Vrijdag hebben we weer onze gezellige middag. Voor de vierde maal zal goochelaar Titani de middag verzorgen. We weten dat we weer velen een plezier kunnen doen!

Personeelsblad van Boeijenoord
Personeelsblad van BoeijenoordAssen